Директорат безпечності та якості харчової продукції Міністерства аграрної політики України спільно з Проектом, що фінансується ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» проводить семінари щодо аспектів законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.
Тема семінару: «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід».
Датою і місцем проведення семінару в Донецькій області визначено 19 вересня 2018 року, м. Краматорськ.
У разі зацікавленості, інформацію щодо участі у семінарі направляти
департаменту економіки Донецької облдержадміністрації до 25 травня 2018 року на електронну адресу:
У заявці на участь необхідно вказати наступне:
- Тему семінару
- ПІБ учасника
- Посада
- Назва організації/суб’єкта господарювання
- Контактний телефон
- Електронна пошта